Haweenka – Somalian naiset sodassa ja rauhassa

kuva: shiffa ry

Ulkoasiainministeriön rahoittama viestintä- ja kehityskasvatushanke Haweenka – Somalian naiset sodassa ja rauhassa lisää tietoisuutta Somalian konfliktin ja rauhanrakennuksen sukupuoliulottuvuudesta. Hankkeen keskiössä ovat Somaliassa asuvien naisten kokemukset ja ajatukset oman maansa tilanteesta.

 

Hankekumppaneita ovat Suomessa toimivat somalialaisten naisten yhdistykset African Care ry ja Shiffa ry.

www.africarewo.net

www.shiffaorg.net

 

Somalialaisten naisten asemaa konfliktissa ja rauhanrakennuksessa käsittelevä seminaari järjestetään torstaina 6.9 klo 14-18 Pääpostitalon auditoriossa Helsingissä. Lisätietoa seminaarista tulossa pian!

 

Somalialaisten naisten omiin kokemuksiin sekä YK:n päätöslauselma 1325:n perustuva julkaisu julkaistaan seminaarin yhteydessä syyskuun alussa 2012.

 

Lisätietoa:

Emilia Fagerlund
Haweenka hankekoordinaattori
haweenka@wilpf.fi
puh. 045 274 1899

 

Kommentoi