WILPF Suomen osaston syyskokous 27.11.2023 klo 17.30

Tervetuloa WILPF, Suomen osaston syyskokoukseen maanantaina 27.11.2023 klo 17.30 alkaen Naisasialiitto Unionin tiloihin, Maikki Friberg -kotiin (Bulevardi 11 A 1, Helsinki). 

Kokouksessa valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle sekä osaston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Lisäksi käsitellään ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä muut sääntömääräiset asiat.

Olet lämpimästi tervetullut kokoukseen ja mukaan toimintaamme! Jos olet kiinnostunut hallituksessa toimimisesta, voit halutessasi kertoa kiinnostuksestasi tai kysyä lisätietoja etukäteen sähköpostista wilpf (at) wilpf.fi  

Kokouksen jälkeen keskustelemme Palestiinan ja Israelin tilanteesta – lisää tietoa keskusteluosuudesta tulossa pian!

Kokoukseen ja keskustelun seuraamiseen on myös mahdollista osallistua etänä. Zoom-linkin etäyhteyttä varten saat sähköpostitse ottamalla yhteyttä wilpf (at) wilpf.fi. Maikki Friberg -kodin tilat eivät valitettavasti ole esteettömät. Katutasosta on 15 porrasta ja WC-tilat ovat pienet.

Tervetuloa mukaan!

Toivoo WILPF Suomen osaston hallitus

Kommentoi