Keskustelua Palestiinan ja Israelin tilanteesta 27.11.2023 – EAPPI-ohjelman ihmisoikeustarkkailijat kertovat kokemuksistaan

WILPF Suomen osaston syyskokouksen yhteydessä maanantaina 27.11.2023 pääset kuulemaan EAPPI-ohjelmaan osallistuneiden ihmisoikeustarkkailijoiden toiminnasta. EAPPI on Kirkkojen maailmanneuvoston kansainvälinen vapaaehtoisohjelma, joka lähettää ihmisoikeustarkkailijoita Länsirannalle ja Itä-Jerusalemiin. Lue lisää EAPPI:sta: https://www.eappi.fi

Syyskokous alkaa klo 17.30 ja keskusteluosuus noin klo 18. Tilaisuus järjestetään Naisasialiitto Unionin tiloissa, Bulevardi 11 A 1 Helsinki. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä, linkin saat sähköpostitse laittamalla viestiä osoitteeseen wilpf (at) wilpf.fi.

Tervetuloa mukaan kokoukseen, kuulemaan ihmisoikeustarkkailijoiden kokemuksia sekä osallistumaan keskusteluun!

Kommentoi