WILPF toimii maaliskuussa

Tässä uusinta tietoa WILPFin toiminnasta. Tilaa koko jäsenkirje suoraan itsellesi.

WILPF sai ICIP:n rauhan palkinnon

Erittäin ylpeänä kerromme, että International Catalan Institute for Peace on tunnustanut työmme myöntämällä WILPFille vuoden 2014 Peace in Progress-palkinnon. WILPFin puheenjohtaja Adilia Caravaca vastaanotti palkinnon helmikuussa Barcelonassa.

Naisten asemaa koskeva komissio

Naisten asemaa koskevan komission 59. istuntokausi pidetään New Yorkissa 9-20 maaliskuuta. Kokouksen pääpaino on Pekingin julistuksen ja toimintaohjelmassa, joilla on nyt ikää 20-vuotta. WILPF emännöi ja tukee siellä useaa tapahtumaa.Lisätietoa UN Womenin CSW sivuilta sekä Peace Womenin nettisivuilta.

Ihmisoikeusneuvoston 28.istunto

WILPF osallistuu maaliskuussa YK:n ihmisoikeusneuvoston 28. istuntoon Genevessä. Neuvosto käsittelee monenlaisia ihmisoikeuskysymyksiä aina rotusyrjinnästä ilmastonmuutokseen. Istunnon aikana WILPF emännöi kolmea oheistapahtumaa.

Kommentoi