WILPF:n jäsentapaaminen ja pikkujoulut torstaina 2.12.2021 klo 18

Tervetuloa mukaan WILPF:n jäsentapaamiseen ja pikkujouluihin ideoimaan järjestön tulevaisuutta!

WILPF, Suomen osasto täyttää ensi vuonna kunnioitettavat 95 vuotta. Torstaina 2.12. järjestettävässä jäsentapaamisessa keskustelemme pikkujouluherkkujen äärellä WILPF:n toiminnasta, arvoista ja tulevaisuuden visiosta. Miltä satavuotias Suomen osasto ja sen toiminta näyttävät?

Tapaamiseen ovat lämpimästi tervetulleita vanhat ja uudet jäsenemme, kuin myös kaikki jäsenyydestä kiinnostuneet. Halutessasi voit tutustua etukäteen kansainvälisen WILPF:n Future WILPF -työhön (https://future.wilpf.org/), joka suuntaa katseita kohti järjestön uutta kansainvälistä ohjelmaa ja sen hyväksymistä vuoden 2022 kongressissa. Future WILPF -sivustolta löydät esimerkiksi vuosien 2018-2021 kansainvälisen ohjelman.

Tilaisuus järjestetään Naisasialiitto Unionin tiloissa, Maikki Friberg-kodissa (Bulevardi 11 A 1, Helsinki) klo 18 alkaen. Tila ei valitettavasti ole esteetön. Tulethan paikalle vain terveenä.

Tapaamiseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä – mikäli haluat osallistua etäyhteyksin, otathan yhteyttä osoitteeseen wilpf@wilpf.fi ja saat ohjeet etäosallistumiseen. Mahdolliset kysymykset tai muut toiveet järjestäjille voit myös lähettää samaan osoitteeseen.

Lämpimästi tervetuloa!

Kommentoi