Tulevaisuuden WILPF: jäsentapaaminen 4.11. klo 18

Tervetuloa mukaan ideoimaan WILPF:n tulevaisuutta!

WILPF, Suomen osasto täyttää ensi vuonna kunnioitettavat 95 vuotta. Torstaina 4.11. järjestettävässä jäsentapaamisessa keskustelemme WILPF:n toiminnasta, arvoista ja tulevaisuuden visiosta. Miltä satavuotias Suomen osasto ja sen toiminta näyttävät?

Tapaamiseen ovat lämpimästi tervetulleita vanhat ja uudet jäsenemme, kuin myös kaikki jäsenyydestä kiinnostuneet. Halutessasi voit tutustua etukäteen kansainvälisen WILPF:n Future WILPF -työhön (https://future.wilpf.org/), joka suuntaa katseita kohti järjestön uutta kansainvälistä ohjelmaa ja sen hyväksymistä vuoden 2022 kongressissa. Future WILPF -sivustolta löydät esimerkiksi vuosien 2018-2021 kansainvälisen ohjelman.

Tilaisuus järjestetään Naisasialiitto Unionin tiloissa, Maikki Friberg-kodissa (Bulevardi 11 A 1, Helsinki). Tila ei valitettavasti ole esteetön. Tarjoamme tapaamisessa kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Tulethan paikalle vain terveenä. Mahdolliset kysymykset tai muut toiveet järjestäjille voit lähettää osoitteeseen wilpf(at)wilpf.fi.

Kommentoi