WILPF:n tutustumisilta ja jäsenkokous 8.6.2021

WILPF Suomen osasto järjestää tutustumisillan jäsenkokouksen yhteydessä tiistaina 8.6.2021 klo 18 alkaen Zoomissa. Tilaisuuteen ovat lämpimästi tervetulleita kaikki feministisestä rauhantyöstä kiinnostuneet!

Kutsu ja kokouksen esityslista on lähetetty sähköpostitse jäsenille – jos et ole vielä jäsen ja haluaisit kuulla toiminnastamme lisää, voit ilmoittautua mukaan täyttämällä lomakkeen: https://forms.gle/CSvyTwzUMuCunQKx6. Saat Zoom-linkin sähköpostiin viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Tutustumisillan ohjelmassa pääset kuulemaan Tampereen Yliopiston tutkijaa YTT Tiina Vaittista, joka pitää alustuksen aiheesta ”Feministisen rauhantutkimuksen ajankohtaisuudesta ja vähän historiastakin: fokuksessa globaali terveydenhuolto”. Illan aikana saat myös tietoa WILPF:n toiminnasta, pääset tutustumaan muihin jäseniin ja ideoimaan kanssamme tulevaa.

Tervetuloa mukaan!

Kommentoi