Huhtikuun jäsenkirje: tärkeä kampanja

Kansainvälisen liittomme jäsenkirje on jälleen ilmestynyt. Siinä kerrotaan mm. Sotilasmenoja koskevasta globaalista toimintapäivästä:

Maanantaina 14. huhtikuuta 2014 on Sotilaallisia menoja koskeva toimintapäivä Global Day of Action on Military Spending (GDAMS), joka sattuu samaan päivään, jolloin Tukholman kansainvälinen Peace Research Institute (SIPRI) julkaisee vuosittain tilastot globaaleista sotilasmenoista.
GDAMS in päätavoitteena on lisätä yleisön tietoisuutta niistä valtavista resursseista, joita on tällä hetkellä sijoitettu puolustusvoimiin sen sijaan, että ne käytettäisiin niihin ihmisten tarpeisiin, jotka edistävät turvallisuutta ja rauhaa. WILPF on mukana käynnistämällä oman kampanjan, jossa kysymme jäseniltämme: Jos sinulla olisi mahdollisuus käyttää kansallisen budjetin sotilasmenot eri tavalla, mitkä asiat priorisoisit? Lataa tästä lomake ja saat lisätietoa WILPFin kampanjasta.

Lue lisää WILPFin tekemästä työstä tilaamalla uutiskirje oheisesta linkistä: http://eepurl.com/H6VC1

Kommentoi