Tule mukaan!

Tule mukaan tekemään rauhaa!

Miksi?

Monet ihmiset ovat ajamassa vapauden asiaa. Jotkut luulevat sitä voitavan puolustaa asein.Sen he sanovat tekevänsä ihmisyyden nimissä, koska muuta vaihtoehtoa ei ole. Tämän ”vapauttamisen” uhrien kärsimyksiä joudumme ahdistuneina ja turhautuneina seuraamaan tiedotusvälineistä ilta illan jälkeen. Me kannatamme sotilaiden asemesta rauhanarmeijoita, jossa rauhanrakentajilla on aseinaan  soppatykit ja karttakepit.

WILPFin missio on lopettaa ja estää sodat. Varmistaa, että naiset ovat edustettuina kaikilla tasoilla rauhanrakentamisprosesseissa, puolustaa naisten ihmisoikeuksia sekä edistää sosiaalista, taloudellista ja poliittista oikeudenmukaisuutta.

Haastetta riittää luoville kyvyille, joille vanha järjestö voi tarjota pohjaksi 100 vuoden kokemuksen ja maailmanlaajuisen organisaation.

Saat ensikäden tietoja maailman tapahtumista ilman kansainvälisten uutistoimistojen värittyneitä raportteja.

Saat iloa ja tyydytystä, kun pääset mukaan ideoimaan ja järjestämään käytännön toimintaa.

Voit saada resursseja alaa käsitteleviin opinnäytetöihin ja hyvän alun vaikka kansainväliselle uralle. Kongressien yhteydessä järjestetään nuorille naisille tarkoitettu Gertrud Baer- seminaari ja vuosittain otetaan WILPFin kansainvälisiin toimistoihin, Geneveen ja New Yorkiin harjoittelijoiksi ja vapaaehtoistyöhön nuoria naisia.

KIINNOSTUITKO?
LIITY SIIS WILPFIN JÄSENEKSI!

Jäsenmaksut/vuosi:

20 € työssäkäyville, 10 € vähävaraisille

 

KAIPAAMME SINUA MUKAAN ideoimaan, uudistamaan ja toteuttamaan  järjestön toimintaa. Lähdetään yhdessä visioimaan parempaa maailmaa!

 

 

Liity jäseneksi täyttämällä allaoleva lomake 


  Haluan jäseneksi :

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelin

  Osoite (pakollinen)

  muuta palautetta